10 måder at effektivt spare op til fremtiden

Uden for pensionering og købe en bolig, kan der ikke mere vigtige finansielle mål, der kræver forberedelse end dine børns videregående undervisning. Personlig finansiel planlægning på det rigtige tidspunkt (unge tjener alder) vil hjælpe dine drømme til virkelighed. Hvis du ignorerer planlægning for fremtiden, kan du spare penge. Uanset hvor ung eller gammel er du, du skal sætte mål for besparelser at sikre finansiel sikkerhed i fremtiden. Over tid, vil du indse betydningen af at spare penge ved at sætte mål og nå dem til tiden.

Når du får udbetalt, kan det være fristende at straks foretage en impuls købe. For at undgå dette, Indbetal din opsparing i en konto så snart du får udbetalt. For eksempel, hvis du forsøger at spare 10% af din indkomst, og du får en lønseddel for $710.68 straks deponere 10% (find dette ved at flytte decimalen pege en plads til venstre) eller $71.07. Denne praksis kan hjælpe dig med at undgå unødvendige udgifter og akkumulere en god mængde af penge gennem årene.

Penge kan også trækkes fra dine RRSP for din uddannelse. Under livslang læring Plan (programmet for livslang læring) kan du trække op til $20.000 for din uddannelse. Dette program giver dig 10 år til at betale penge tilbage, men heldigvis, du er ikke forpligtet til at begynde at betale det tilbage indtil 5 år efter du kandidat.

Læs mere på http://lån-penge-rentefrit.dk/ – siden om rentefri lån

Hvis du forsøger at øge din opsparing sats, at skabe mål du kan kontrollere i med”er et smart træk. Hvis du gemmer 10% af din indkomst på tværs af pensionskonti og kontanter og ønsker at øge der over tid, kan du starte ved at skyde for en 15 procent besparelser sats inden for 90 dage. Inden for et år, forsøge at skyde for 20 procent og 25 procent.

For ansatte med kvalificeret pensionsordninger, der er ikke HCEs men er stadig aktivt beskæftiget, kan RMDs blive forsinket indtil 1. April i året efter det år, de opsige beskæftigelse, og hver December 31 derefter. RMDs kan også gælde for nogle modtagere.

 Der er mange måder hvorpå 529 College besparelser planer kan bruges, selvom den primære hensigt er at betale studieafgift mens i college. Studieafgifter kan være opslidende, og 529 College besparelser planer give forældre en meget god mulighed for at lade deres børn til at få en god collegeuddannelse. Det hjælper også til at give de studerende en længere collegeuddannelse – de er i stand til at studere i fire år i stedet for to, eller de kan være stand til at studere i en privat skole i stedet for en offentlig college. Da den 529 College spareplan tillader alle gymnasier inden for den føderale stat, er der ingen begrænsninger overhovedet på valget af college.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.