Hvordan til At Bygge Et Skur Med En Skrå Tag [Step-by-Step Guide]

Sikkerhed reb og sele er en god idé, hvis du arbejder på et tag. Det er også lettere at isolere et tag med en større pitch. Stiger gøre nå rafter eller truss højder, lettere og sikrere. En fælles spær refererer til alle de spær, der er identiske i en bestemt tagets konstruktion. For at finde længden af en fælles rafter, kan du bruge en konstruktion, lommeregner, et gratis online lommeregner, eller nogle junior high math involverer Pythagoras ‘ formel. Ved hjælp af hældningen, kan jeg beregne, hvor højt oppe fra toppen af lean-til vægge regnskabet skal være. Den nye måde at tænke på, når du bruger spray skum isolering indebærer isolerende hjem hele vejen til spær, hvorved en isoleret kuvert rundt omkring i hele hjemmet. Sørg for at binde det til noget, der ikke vil køre væk, eller hvor det vil være afbundet, fordi det på den måde.

Efter at alle, hvis det er godkendt af en fyr med en MD ved slutningen af sit navn, det skal være helt sund! Det er ligegyldigt, hvor du kommer til at bruge skuret, det skal altid være robust, og også beskytte dens indhold mod elementerne. Den bedste pitch for helvedesild er mellem 4/12 og 12/12. Men jo højere pitch, jo større vind-kraft, det skal kunne modstå. Jeg vil vise dig, hvor du får de bedste tilbud på dele, når din tyggegummi bare ikke vil gøre jobbet længere. 4/12 til 8/12 er den bedste. For de fleste alsidighed, kigge efter en fakkel, der har selv-belysning, snap on / off tips, og indbyggede sikkerhedsfunktioner.

sikkerhedssko er altid en god idé. For nogle mennesker, der sparer op hele året, for at forkæle sig selv med en særlig parfume til Jul, den idé, at du kan have for mange parfumer, lige her kan synes en smule usædvanligt. På grund af de belastninger, eller-vægte, der er involveret, er det en god idé at tjekke med de lokale bygning afdeling. Uafgjort stigen ud, brug tapperne til at stabilisere det, sørg for at det er på fast, plan grund, og ikke overbelastning. Når du laver et mønster rafter, at alle (eller de fleste) er skåret til at matche. Husk, at du har brug for at tilføje til højderyg, vinkel-cut plus tykkelsen af væggen, når du vælger længden af dimension tømmer til brug. Beklædningen kommer i 4×8 ark, og dimension tømmer i multipla af 2-meter. De fleste selv dimension skure er perfekt, selv hvis du ønsker udhæng hele vejen rundt.

Kaster regn og sne hurtigt. Den større tagets hældning, jo bedre vil det kaste sne, is og regn. Opbygning af spær eller skære spær for et haveskur er forholdsvis let. Til opbygning af spær, skal du bruge 2×4 tømmer og gøre gussets fra ½ ” krydsfiner. Dette er ikke blot kan reducere udgifterne til huset og hjælpe med at gøre dit hus til et mere sikkert sted at leve. Hvis det er en lade eller garage, så omkostningerne ud fremstillet spær. Keep it simple og husk; det er et skur! Den største fordel, er det meget nemt at niveau base under opførelsen. Konstruktion ulykker sker i tusinder hvert år.

Should you have virtually any inquiries regarding where by as well as the way to employ lige her, you’ll be able to e mail us in the page.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.