Tips om privatøkonomi og investering

Penge er en feministisk problem – og endnu, kvinder er stadig tilbageholdende med at tale om det. Ifølge en nylig travlhed undersøgelse af mere end 1.000 tusindårige kvinder sagde mere end 50 procent af befolkningen, de aldrig diskuterer privatøkonomi med venner, selvom 28 procent rapporteret følelse stresset om penge hver eneste dag. Jags få penge serie får reel om det tusindårige kvinder gør med deres penge, og hvorfor – fordi administration af din finanser bør føle bemyndigelse, ikke skræmmende. Vi bør fortsætte med at fejre videregående uddannelse, men vi skal også kæmpe for handlerne, iværksætterkultur, detailhandlen, online freelancing og andre nyttige og lukrative karrierer. En vis grad er ikke et måltid billet for livet, og dem, der vælger alternative veje kan gøre lige så godt – eller bedre – end deres lærte jævnaldrende.

Handyman byttehandel Special: Har du set TV shows, hvor folk gør nogle handyman arbejde som handel for at få visse emner? Det kunne være en fantastisk måde at spare penge! Hvis du føler at du er temmelig handy, prøv at spørge din builder, hvis der er nogen simpel, sikker konstruktion opgaver, du kan gøre for at reducere dit hjem build omkostninger. Måske builder kunne give dig en handyman byttehandel særlige”ved at lade dig gøre maleriet, landskabspleje eller frygtede konstruktion oprydning til gengæld for en prisnedsættelse. Ved at udføre disse simple opgaver kan du spare tusindvis af dollars!

Din grundlæggende behøver ikke en designer label. Køb T-shirts, tanktoppe og lounge slid fra billigere butikker. Jeg køber alle mine lagdeling tank tops på Old Navy. Sweatpants jeg bære for ærinder kom fra målet. Enkle snit og solid farver kræver ikke en high-end designer.

Hver uge spidsrod er lagt for MoneySavers til spild bønnerne på måder at gemme og finde de bedste tilbud findes. Spild bønnerne diskussioner (og tidligere stor jagter) kan være for bestemte produkter, ting at gøre billigt, eller blot nyttig info.

Hvis du investere i aktiemarkedet, du har brug at genskabe balancen i din portefølje. Det er generelt ikke en god idé at investere og aldrig se på din portefølje igen. Afbalancering er når du købe og sælge aktiver for at matche den aktivallokering, du oprindeligt besluttet på. Hvis dette lyder fremmed for dig, det er okay. Men hvis du investere i aktiemarkedet, og du ikke ved hvad afbalancering er, tage tid til at lære mere om det, så du ikke sabotere din indsats. Afbalancering er vigtigt. En bog, der hjalp mig med at forstå dette blev jeg vil lære dig at blive rig ved Ramit Sethi.

Hvordan du styre dine penge kan have en stor indvirkning på din bundlinje. Enkle ændringer som gør din opsparing automatisk, ved hjælp af en gratis online checkkonto, holde din opsparing i en højtydende opsparingskonto og undgå ATM gebyrer kan spare dig hundredvis af dollars om året. Der er nogle muligheder derude at faktisk tjene penge når du tilmelder dig for en online checkkonto såsom Chase gratis kontrol mere vigtigere, disse ændringer er hurtig og let at gøre, og ikke koster dig noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.