Være din egen CFO anmeldelse

Der er en hemmelighed, at en masse mennesker ikke ønsker du skal vide. Også, er der ingen grund til hvorfor du ikke kan diversificere deres indkomst streams – du behøver ikke at vise loyalitet til kun ét selskab. Mange mennesker vil besøge din hjemmeside, men kun et par vil blive kunder eller være involveret i virksomheden. Der er en række måder, du kan arbejde for at tjene penge på den trafik, du modtage, så du kan fortjeneste. Nogle værktøjer omfatter placere AdSense på dit websted, sælge reklameplads, fremme relaterede affiliate programmer, osv.

Og JD var faktisk venlig nok til at give mig mit eget link, således at hvis du køber guide gennem mit liv, jeg får et par bukke, som ikke virkelig synes rimeligt, fordi jeg ikke rigtig gjorde noget for at hjælpe ham med guiden, men det er meget værdsat alligevel.

Evnen til at blive en succes med sportsvæddemål indebærer flere faktorer. En større komponent er evnen til at finde værdien i en potentiel bet. Dermed søger indsatser med odds, der synes alt for høje og kapitalisering på disse muligheder. Kontrollere væddemål på hver match dag og ser ud til de undervurderede hold.

En anden mulighed er at vågne kl 4:30, gå til 5:00 Crossfit klasse, kommer hjem og gå tur med hunden, så sidde for at arbejde fra otte indtil middag. Faktisk er tænker højt, det sandsynligvis den bedste løsning. Det vil suge i første omgang – ingen tvivl! — men i det lange løb, vil jeg være meget mere produktivt.

Jo flere penge du gemme, mere frihed du har, og de større risici du kan tage. Som din finansielle uafhængighed stiger, chip du væk på væggen af bekymring. Du er i stand til at træffe beslutninger baseret på lykke og ikke dollars. Evnen til at lade gå gøre tingene rent for penge er et liv booster,”MMM fortalte os sidste år i Ecuador — og han har ret.

Af den måde, tilføje til din spand liste over læser den seneste brev fra Waren Buffett Berkshire Hathaway aktionærer (jeg er én af dem). I anledning af 50 års jubilæum for sin overtagelse taler han udførligt om fortid, nutid og fremtid af virksomheden (starter på side 24). En masse investeringer lektioner kan trækkes fra den fyr, der købte en ruineret textile mill og forvandlet den til en af de største finansielle konglomerater i verden som fx føniks privatlån.

I sidste ende, hvis du forsøger at gemme, og har brug for hjælp, disse apps er absolut gode steder at begynde denne proces. Når det er sagt, er det godt at gøre sikker på du forstår disse apps bør spille en rolle i dit liv. De ikke kommer til at erstatte en langsigtet opsparing eller investere plan, men de er et godt sted at begynde at lære. Ciffer er min bedste af dem for besparelser og Stash er på til noget med deres vægt på uddannelse. Tjek hvor du downloade apps, og måske, kan du selv begynde at sætte dig på vejen til en sund stash af kontanter uden for din checkkonto.

Steve: Okay og den eneste grund til hvorfor jeg spurgte er du ved, jeg ser på en hel masse forskellige blogs og nogle af dem er ligesom disse blogs med en hel masse forskellige forfattere og forskellige personligheder, men en masse af denne ting er mere generisk side , men det stadig gør ganske godt.

For at dække den massive gæld af regeringen (og bevare stabiliteten i økonomien og samfundet) skal massive mængder af nye penge være oprettet for at tjene penge på statsgæld. Dette er allerede begyndt, som base pengemængden i USA er firedoblet siden 2009. Hastigheden er lav, så vi ikke se inflation (undtagen i ting som aktier, obligationer, fine art, og tech nystartede) men DJTS keynesianske våde drøm bør få hastigheden op mindst længe nok for inflationen at begynde at vise i realøkonomien, og selv det ikke få sn owball rullende, det er urimeligt at tro, at hastighed vil blive så lav for evigt, og at de nye penge ikke vil begynde at flyde gennem økonomien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.